PR aktivnosti

Kataliza, prvi srpski plus size brend, dobio je veliku podršku javnosti. Ovo je jedno od prvih gostovanja, na Ženskoj TV.

Jedan od mojih omiljenih angažmana bio je u okviru Mikser TV redakcije, gde sam imala ulogu novinara. U zlatnim danima Miksera program je bio bogat, a tokom festivala je bio fantastičan. Imala sam priliku da razgovaram sa nekim od najpopularnijih bendova regiona kao što su Elemental, Let 3, Jonathan, Mostar Sevdah Reunion, Rambo Amadeus, Esma Redžepova, Goblini, Damir Urban, ali i da upoznam neke od fenomenalnih mladih Balkanskih dizajnera, i svedočim najboljem vremenu koje je Savamala mogla da ima. Sve sačuvane video priloge možete da pogledate na mom youtube kanalu.

Naravno, jedan od meni najdražih intervjua bio je za StudioB za moj studentski projekat Dnevnik debele devojke. Ovo je pre svega radio drama, na kojoj je radio jedan veliki tim tokom druge godine studija. Vremenom se ovaj projekat pretvorio u životni, da bi krajem 2017. prerastao u moj plan da šijem haljine za krupnije devojke. Pre ovog intervjua obavezno preslušaj radio dramu.