O MENI

Zdravo, ja sam Kata Ivakić, producentkinja, dizajnerka i pisac u nastajanju.

Drugi kažu da sam multitalentovani kreativac, dok ja u slobodno vreme pišem, šijem haljine za fenomenalne oble devojke, crtam i dizajniram kolaže. Zahvaljujući velikoj porodici, svako treće veče šetam svog psa Coku. Pasionirani sam vozač i prelazim hiljade kilometara godišnje, kafa mi je omiljeno jelo, a moja idealistička strana me tera da verujem u sve.

Odatle i Kata.rs  sajt – sagradila sam ga kao kuću svim mojim kreativnih zamislima, sa idejom da podržim sve one ljude koji ne znaju kako bi tačno u jedan kofer popakovali sve svoje ciljeve, htenja i interesovanja. Ako si jedna od tih osoba, drago mi je da si ovde. Voziš brzinom 100 ideja na sat? Može. Želiš da pričamo o umetnosti, produkciji, pisanju, muzici? Može. Želiš da čuješ najnovije trendove u digitalu, modi, body positivu? Može. Dobro došao/la – na Kata.rs!

Završila sam Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture na Fakultetu dramskih umetnosti, i veliki sam zaljubljenik u svaku stavku sa te liste. Nije ni čudo da sam najviše projekata radila u oblasti kulture. Ali odaću ti tajnu, u najstrožem poverenju: ipak sam za mrvicu bolja kad radim komercijalne projekte.

U frilensingu svaki dan nije Badnji, a nije ni Božić, ni Nova godina. Ipak, navučena sam na taj osećaj zaljubljenosti u svaki moj projekat i to je ono što me raduje i pokreće da se stalno usavršavam (o, da, education junkie, welcome) i budem još bolja u ovom poslu.

Ovde možete videti u koje sam sve projekte bila zaljubljena, a ako želite da se zaljubim i u Vaš projekat ili biznis, budite slobodni da me kontaktirate.

Kata